Сърбия

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Съюз на независимите и незначителни държави "Сърбия"
Знаме на Турски курви Герб на Турски курви
(знаме) (герб)
Национален девиз: Плава циганкоо! !
Местоположение на Турски курви
Официален език Български,Унгарски, Албански,Цигански,Турски и Румънски
Столица Београд
Абее некаде из Африка бешеее май..!
Най-голям град Църниград
Реджеп Ердоган Миле Китич
министър-председател Шибан Шаулич
Площ
- oбщо
на 9845613-то място
0,261 км2
Население
- oбщо (2007)
- гъстота
на 9894561234-то място
Голяма цигани,помаци,турци,курви
0,2 д/км2
БВП
- общо (2007)
- на човек
на 87945612345-то място
$000,1 млн.
$ 000,1
Валута майки, сестри (MC)
Часова зона
- Лятно часово време
EET (UTC+2)
- EEST (UTC+3)
Независимост
 -Обявена
От Югославия
Вчера!
Национален химн Добро ютро,пияницее!
Интернет домейн .srb
Телефонен код +Поради фактите че всиките сърби живеят в пещери няма смисъл от телефонен код стига им само димният сигнал


Типична сръбска прическа

Сърбия е една малка шибана държава на края на Европа в която всяка паланка и село могат да станат независими държави (стига да се излее много кръв).Тази малка,бедна и шибана потурчена страна се зародила от друга шибана страна която,пободбно на нея обичаше да дава независимост на свойте територий,леейки много кръв в безплощадни войни,тази държава се казваше Югославия.

География[редактиране]

Карта на Сърбия

Сърбия граничи на север с Унгария (позната повечето като Порноландия),на северо-изток с Ромска Република Румъния,на изток с България,на северо-запад с Хърватска (държава в която се говори същия език като в Сърбия след като и тя е била част от Югославия,но хайде,различни са,от нас да мине) на запад с Многонародна Република Босна (която също е била под Югославия и се говори хърватски език но е различна от Сърбия защото макар и да се казва Босна там бошняци няма,има само цигани,турци и унгарци) и на юг граничи с Черна гора (държава която найстина си е гора,там цивилизация няма),Косово (която уж е независима уж е част от Сърбия) и Българо-Албанската република Македония.

Карта на Сърбия

Държавни символи[редактиране]

Един от най-големите синволи на Сърбия

Синволите на Сърбия са турската култура, само че те я наричат Турбофолк. За сърбите е голяма гордост когато една сръбкиня се съблича гола и се ебе с турци, докато другите сърби се напиват и повръщат.

Култура[редактиране]

Идола на всеки сърбин

Култура сърбливите въшки нямат! Те само пият спят и серат! Работата през другото време им е да ги ебат турците и албанците, понякога и хърватите.

История[редактиране]

Чеслав-създателя на сърбия

Основателя на Сърбия се казвал Чеслав, защото много се чешел. Той бил изгнаник заедно с баща си във Велико Търново, столицата на Българската империя, но успяли да избягат и да създадат държавата Сърбия на окупирани български територии, като Белград. Те кръстили държавата си Сърбия, защото били много въшливи и постоянно ги сърбяло гъзът! Толкова бил смръдлив чешящият се Чеслав, че след 1 година толкова на далече вунял, че маджарите го пленили и принудили да се изкъпе за пъри път в живота си в река Сава, а той взел та се удавил!

Според сърбите,Сърбия е била една от най-развитите държави в Европа и в света през средновековието (Но това само според сърбите),дори твърдят че са основали кирилицата.Но пък останалата част от света разказват историята й по този начин: -681-1018 България -1018-1185 Източна Римска империя -1185-1422 България -1422–1878 Османска Империя -1878-1989 Федеебална СоцялСтатическа Респаблика Югусмърдия -1989-2003 Република Югославия –2003–2006 Сърбия и Черна гора -2006 Сърбия. И са били прави найстина сърбите са велики (прави са били останала част от света обаче).Иначе са и направили нещо много велико (не говорим за основаването на кирилицата) че без тях как нашите фолк певици и певци щяха да си правят песните? Да,сърбите са офицялните основатели на поп-фолка (смесица между циганкса и ориенталска музика с доста порно приноси).

Икономика[редактиране]

Сръбски граждани.Картина която показва колко добре се живее в Сърбия

Сърбия е една много богата държава (богата на алкохолици),сърбите взимат доста високи заплати,900567 динара,което се равнява на 100 долара.Сърбите живеят много добре и на външен вид си се личи че страната е много развита (няма асфалт и канализация,дори и в столицата,боклуците са по пътя,блоковете са изоставени и почти рухнали а 95% от народа живее в кулиби).Сърбия не пройзвежда нищо,и по тази причина и не продава нищо,но и не купува нищо.В Сърбия се живее много спокойно (не се знае кой ще те уграби,изнасили или убие),70% от народа работят (проститутки,сутениори,крадци,убийци и наркотрафиканти) а другите 30% не работят.