Проблеми и IP-адреси

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Както вече знаем, IP-адресите биват носовци и умни хора. Първите създават проблеми, като се дразнят с потребителите на беседите им,пишейки "стига три и псува", "и тука има админи". Та именно те са проблема, не потребителя, на който пишат. Именно те трият кални вулкани и обиждат на беседите. Защото в Оксипедия 2+2=5, а не както те си мислят, =4. Излиза, че са невъзпитани деца на 4-5 годинки. Та кога тези хора ще вземат да пораснат?

Вторите редактират и създават страници. Те са умни хора.

Проблеми?[редактиране]

Носовците са главния проблем. На практика тук човек пише всичко, което си поиска. Сигурни сме, че носовецът е някой уикипедианец със задръстен мозък.

На практика в Оксипедия имаме право да напишем каквото ни хрумне. Така че не е правилно адресите да се месят и да ни нервят. Затова ако видите такъв проблем, бързичко изтрийте нещата му, не се карайте, покажете кой е по-умен. Ако мислите, че и носовеца има право, оставете му коментара, отговорете и завършете с баснословните думи: Който първи спира, печели спора. Ако продължиш да пишеш, то означава, че си по-глупав.

Така че носовците да отидат в azsamgyz.bg и да си направят регистрация, с която да покажат, че са истински задници. Не ми пука дали има такъв сайт, просто за носовци място тук няма.

Умни хора! Направете си регистрация, за да не пишете всеки път от различен IP-адрес! Успех в Оксипедия! Не се дразнете с носовци, не падайте на тяхното ниво! И помнете: ако всички носовци паднат от нивото на егото си до нивото на интелигентността си, мъртви са!