Мангалчестър цици

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

История[редактиране]Мангалчестър Цици е един от най-(не)успешните отбори в Англия. Воден от германския наркобос жабар Пеп Гуардиола е спечелил 1 купа, която е и единствената в историята на съгражданите на Мангалчестър Юнайтед. И двата отбора от Мангалчестър се мразят, поради факта, че Сър Лейди Фъргюсън не харесал компанията на Лайнини в леглото и затова прекалил с алкохола, почервенял и решил винаги да бие шитнята в последните минути, за да може да свърши. Шейх Ал Кур купил отбора и това станал най-обичаният отбор след Парцелона и Мангалчестър Говнайтед. Всички футболисти там са мангали с цици

Футболисти[редактиране]Ето и едни от най-известните играчи на Цици

25 Джа Кур - рус и тъп. Известен повече с английското си име, отколкото с рефлекса си. В миналото е имал сексуални контакти с Едвин Ван Дух Кур, от който взел и името си.

2 Майка (Татко) Ричардс - от името му личи, че е станал родител на 2 години, просто защото имал голяма пишка като се родил и бил оплоден от Лайнини.

4 Вазелин Компани - плешив гей, известен белгийски колоездач. Добър е в играта с глава, защото е плешив. Злите езици твърдят, че косата му била намерена при самоубийството на Гари Спийд.

5 Пабло Забалета - името му говори само за него. Зъбите са му повече от появяванията в игра.

6 Джолан Лъска - и неговото име красноречиво говори за уменията му за игра с пениса си. Прави кръгчета около наказателното поле когато е възбуден за да не обиди Лайнини.

13 Александър Курмалов - поредният изверг в състава на Цициманите. Бие силни шутове, които се дължат на агресията му към вратарите.

15 Стефанаки Сандвич - Важна традиция в отбора е да ближат от "майонезения му сос" преди всеки мач.

22 Гаел Клише - взет от Анал, смятан за една от курвите на Арсенал Вагинер, но по-късно станал доказан шпионин.

28 Кола ми Куре - идва от Кофти дувар. Имал сексуални извращения с Дрогба, от които по-късно забременял и се родил брат му (Яяяя, Куре).

11 Мадам Джонсън - толкова грозен, че чак Лейди Фъргюсън му завидял.

21 Мадид Слива- прави страхотни пасове. Единственият играч на Мангалчестър, който има дълга коса понеже испанците победили Португалия и не били орязани като К. Гейналдо.

42 Яяя, куре! - кръстили го така, защото като малък си видял малкия приятел и казал Яяя, Куре!

34 Нагъл Де Йънг - неизвестен и плешив, парите за него били дадени лично от Лайнини, тъй като го смятал за холандска курва, която се оказала гей партньор на Лесли Шнайдер и Алиен Ебен.

18 Гарет Ебари - адаш на Гарет Ебайл. Толкова антипатичен, че в съблекалнята Лайнини не го изчукал като другите, а го оставил сам да се изчука.

19 Самир Ал Хали уж Насери - продажник от Анал. Поредният избягал от режима на Арсенал Вагинер, за да се спаси от насилието в съблекалнята.

62 Абдул Резак - неизвестен, но въпреки това името му казва, че е турчин.

10 Един (Двама, Трима) Джеко - Босненец, балканската курва на Манчини.

16 Серхиу А мангеро - единственият, който е по-добър от Джа Кур. Професионализмът му се дължи на хапчетата за сън, които пие 3 пъти на ден (преди мач, повреме на мач и след мача).

32 Карлита В теб ез - аржентински боклук, продажник, организирал група с Насери и Клише с името Парите правят човека. Групата имала фен страница във Фейсбук, на която бил фен и Негрогас от Парцелона.

45 Лайнарио Виалончели - вулгарен идиот, идващ от дълбоките италиански групировки. Смята се, че след като не могъл да облече фланелката си преди мача, лично му се обадил Мадид Бекъм и му казал да внимава да не го удари Лайнини с бутонката.