Гърция

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Гърция е ебана страна.

Гърция е страна на педалчета. Всички там са с бръснати ташаци. Мразят Македония и Енвер Ходжа, и са мургави.

История[редактиране]

Гърция е много педерастка държава. Никой не знае къде, кога и как е възникнала, но според изследванията на вкаменелости и народни приказки, първият ѝ президент се е казвал Педерастис (по прякор - Първия транссексуален педерст на планетата). След семейни караници президент става Гъзис (по прякор - Недоебания с голямата черна дупка). Известно е, че гърците винаги са почитали педерастлъка, но след време са слезли от дърветата и днес някои от мъжете дружат и с жени. Гърция днес е най-големия производител на педали, на узо "Зорбас", маслини и крадци.

Войните са толкова чести, че никой не им обръща внимание.

Население[редактиране]

По принцип, гръцките мъже имат 4 основни черти, за които знаем още от древните статуи - грозни мутри и малки пишки от една страна, педалски нрав и голям мързел - от друга страна. Гъркините са много мазни, грозни, дебели и плюят, докато говорят. С две думи не стават за нищо. Отпишете ги.

Много гърци имат проблеми с външния вид. Децата от цял свят се подиграват с различни обиди на тези хора, в зависимост от недъга им - циклопи, хидри и не знам си кво.

Държавно устройство[редактиране]

Гърция е известна като единствената държава, чийто управници са само педерасти. Те са толкова ебани, че Силвио Берлускони може топките си да яде - Педерастис, например, изневерява ежечасно на мъжъ си с други мъже, момчета, пръчове, телета и т.н. Родителите принципно са братя и сестри. Друга любопитна подробност е, че гръцките мъжки богове също могат да раждат (земи, бате). И така, за държавното устройство.

Административно деление[редактиране]

Земно царство на смърните, Олимп, Морето и Подземния свят - за боговете. Паспортните проверки са чести - някои, като тракиеца Одисей например, имат доста проблеми с бюрокрацията (виж Аферата Одисей). С:

Икономика[редактиране]

Гърците са единствените богати източноевропейци благодарение на заемите от Европейския съюз, които никога не връщат и кражбите, които извършват заедно с техните братя - южнокипърците ! ! !