Бил Гейтс

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник". Особено опасен - страда от параноична маниакална депресия. Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт". Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист, минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Линукс фен, случайно минаващ оттам. Страда също така и от остра форма на клептомания, задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun , Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец и др. Основен разпространител на некадърно написани вируси в световната мрежа. Вирусите се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името ( изключение прави вирусът XP) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самият Бил Гейтс. При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи : тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бращолевене на несвързан код на ANSI C .

Произход[редактиране]

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!"
заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!"
коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска отпред-назад e
още по-лошо, инсталира се Уиндолс!"
Заяви самия Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел


Биография[редактиране]

Съществува спор за това къде е роден Бил Гейтс. По документи той е роден в Сиатъл някъде в средата на 20 век, но много хора вярват, че той е пратеник с тайна мисия от Ада. Точната му рожденна дата не е известна, защото компютърът пазещ базата данни е използвал Windows Server 2003 и съвсем случайно crash-нал. Един от основните приоритети в живота на Бил Гейтс е да разруши Apple. Той се опитва да направи това от 20 години, но абсолютно всяко начинание започнато от него се проваля. Запознава се със Стив Балмър в университета Харвард. Балмър е бил известен порноманиак тогава (и все още е). Двамата решават, че уж има нещо по-смислено от това всеки ден да залепят страниците на "Плейбой" и създават цирка Micro$oft. Успехът на компанията е невероятен. Поредното доказетелство, че когато крадливи копелета се съберат успяват.

Финансово състояние[редактиране]

Бате Бил е богат бунак. Може би не осъзнавате колко, но той е богат. Да богат е. Наистина той е богат. Просто е богат. Никой не знае защо, но е богат. Има пари, т.е той е богат. Защо ли? Защото е богат. Богат е. Бил Гейтс е богат и те тава е, нема друго. Неговото състояние се оценява на 1838439393,48202 милиона тона лъжи.

Автобиография[редактиране]

Очаква се Бил Гейтс да издаде автобиографична книга. Тя ще се казва "Нещата който не мога да си купя". Ще се продава в няколко варианта - Home Edition, Professional Edition, For Workgroups, Ultimate, Media Center Edition и тн. Очаква се тя да държи рекорда за най-къса книга в света, защото съдържа само заглавието.

Цитати[редактиране]

Изходен код? НЯМА ДА ГО ИМАШ!!

~ Бил Гейтс за изходния код.
Бил Гейтс говори в Харвард.

Защита? Не ви трябва защита. Аз ви наблюдавам.

~ Бйл Гейтс относно компютърната сигурност

Сега изтрий системния файл...

~ Съвет от Бил Гейтс.

Интернета не е съвместим с Internet Explorer...

~ Бил Гейтс за уеб браузера на Micro$oft.

Харесвам зеления цвят.

~ Бил Гейтс.