Разлика между версии на „Джъстин Бийбър“

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
(Нова страница: Малък педерас дето нз къде му е работата дееба мама му стара на тоо педал да го еба в задъненот...)
 
м
 
(Не са показани 10 междинни версии от 7 потребители)
Ред 1: Ред 1:
  +
Джъстин Бийбър (роден Джъстин Биивър) е певец, писател, джендър, гей и роб. Произлиза от племето сивоопашати мангусти, което е дарило света с още две велики личности: [[Енвер Ходжа]] и Куроблиза Райс. Обича да се подмазва на всеки концерт, като така показва колко е предан към своето племе. Обича да се подмазва на продуцентите, за да си получи дневната дажба от фалшиви албуми, препоръчително на лента). Както винаги се предполага, използва плейбек.
Малък педерас дето нз къде му е работата дееба мама му стара на тоо педал да го еба в задъненото гейче да го еба Всички се надяват тоз обратен нещастник да умре ;)
 
  +
  +
[[Категория:Хора]]
  +
[[Категория:Музика]]

Текуща версия към 11:52, 1 октомври 2018

Джъстин Бийбър (роден Джъстин Биивър) е певец, писател, джендър, гей и роб. Произлиза от племето сивоопашати мангусти, което е дарило света с още две велики личности: Енвер Ходжа и Куроблиза Райс. Обича да се подмазва на всеки концерт, като така показва колко е предан към своето племе. Обича да се подмазва на продуцентите, за да си получи дневната дажба от фалшиви албуми, препоръчително на лента). Както винаги се предполага, използва плейбек.