Александър Димитров (мениджър)

От Оксипедия
Версия от 09:14, 20 юни 2017 на 78.83.94.41 (беседа)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към навигацията Направо към търсенето

Александър Димитров е председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Мобилтел ЕАД.[1] Той има повече от 15 години опит в телекомуникациите.

Александър Димитров заема настоящата си позиция от 1 октомври 2015 година, когато се присъединява към екипа на Мтел от Виваком, където заема поста главен търговски директор от 2008 година. Преди това е бил търговски директор (2001 – 2006) и главен изпълнителен директор (2006 г. – 2008 г.) на Германос Телеком България.

Александър Димитров притежава магистърска степен по електрически машини и апарати от Техническия университет в София и магистърска степен по мениджмънт и маркетинг от Университет за национално и световно стопанство в София.

Източници[редактиране]

  1. Мтел – Лидерски екип // Официален сайт на Мтел Шаблон:Икона
Stub.gif Тази статия е дръвце (stub), както впрочем и израстъка за разплод и удоволствие на автора. Събужда симпатия и забавлява, но е малко късичкa. Можете да помогнете на тази статия в Уикипедия като я уголемите. Един ден, тя ще бъде може би не съвършенна, но поне по-завършена. Тази статия е все още мъниче. Можете да помогнете на Уикипедия, като я редактирате и я разширите.