Как да се предпазите от Клуб "Принцеса"

От Оксипедия
Направо към: навигация, търсене

Вижте Клуб Принцеса за повече информация относно маниерите на хлапетата. Моля, не бийте децата! Щом родителите видят синините, веднага ще паднат от облаците.

А:Подход с игнориране[редактиране]

Не обръщайте внимание на двете зле възпитани момиченца с родители, витаещи в облаците. Ако сте някой пети-седми клас, 30-60 килограма, трудно ще ви избутат от люлката. За да ги издразните още повече, затананикайте си: "Ако някой ми казва или прави нещо, а аз го игнорирам, нещо у ума му не е наред. Ако аз казвам или правя на някой нещо, а той ме игнорира, нещо у ума ми не е наред!". Тъй двете глезли е сигурно, че ще се разкарат.

Б:Подход със заплаха[редактиране]

Ако сте на около тяхната възраст, а когато кажете на баща си/майка си за глупостите им, а те не повярват, заплахата ще сработи. Зачезнете зад някоя барака и се върнете след пет минути. С гордост им съобщете, че приятелите ви/брат ви/сестра ви идва да ги набие. За достоверност можете да проведете разговор по телефона с въображаемия си приятел. Както казахме, родителите са в облаците и няма да повярват на думите да хлапачките.

В:Вълшебен подход[редактиране]

Поговорете си с няколко въображаеми приятеля зад дърво(Нека клуб Принцеса да ви чува!). Твърдете пред момиченцата, че са невидими. Желателно е друг приятел да се скрие някъде наблизо, като да шепне нещо и чупи клони. Подайте две камъчета на децата. Обяснете им:"Тези камъчета ще ви пазят от лошите (каквото там сте измислили). Но внимавайте! Ако нагрубите някого, камъните губят силата си. Всички, освен нас, са подвластни на магията на феите/духовете/нимфите . Вие сте последната надежда! Или няма да можете да се контролирате и ще загинете!". Ако децата нарушат заповедта, нека някой наблизо почне да съска и да прави лоши неща тайно. До утре няма да има хлапачки!

Г:"Ние сме две, а ти-една!"[редактиране]

Тук момичетата си мислят, че имат надмощие. Обяснете им, че по-силният има повече ум, значи сте вие. После се люлейте заедно с няколко въображаеми приятеля. Нека вие да сте 5,6 или повече. Така малките бързо ще млъкнат пред вашата банда от въображаеми приятели или невидими фейски същества.

Финално[редактиране]

Няма начин да не прогоните децата. Ще пробвам това в неделя!