Вълче време

От Оксипедия
Направо към: навигация, търсене

Гледай си работата другаде!

Царо глътна Ь-то на лева за да си го сложи у достойнствата на старата азбука и стария правопис, дето кур се пише КурЬ и за да подплати Плана си за изсичане на горските площи. Той дори си купи фирма дет’ да не е българска, за да прави отсечените дървета на чаршафи у пощите, като си платим тоците! Тази пък фирмичка няколко месеца не може да намери фирмичка, с която да могат се споразумеят, как да намерят, как да изработват пликове от отсечените от Царо горски площи, за да станат още по-зян! И да нареже на филийки горските площи дет му ги върнааме на Царо, та да намаже и лапата на Своята Свитичка. И пак да влизат у неговия Джеб тъжните левчетата, за да може да връща заемите си на британска-та корона, която да му тури Кур-онката и така да върне достойнствата на Българския ЛЕ/ьв, с един друг негов флаг куронски, под защитените банкови интереси на Уолстреет.

Как ще да трябва да изглежда

реалната реализация на това?

Царо иска Британската коронка да му сложи Кур-онката и така да изиграе ролята на обединител, за да си върне бащинииката през името на Кобургите! Те, това семейство в миналото са били Политик! Така че сега, и той ще е политик загадъчен! Планът му е под висок Контрол на Британската Курона! Едни други Бъгчета - Канадските, искат да се откъснат от Короната. Една перла от короната на Елизабета-та ще се отрони, и тя ще си я замени с друга. Симеон Кобурготски ще и помогне, а двамата... И ето как по-конкретно ще изглежда това:

за Бъгчетата от къде София ще изглежда, че Истамбул стига до София и всичко се къпе у исляма; от другата страна: от къде Истамбул,

че православието, със своя гнил морал и гнили ценности, залива републиката на турските Бъгчета Или Обратното!

Така британската корона, хем ще го държи в изолация, хем Уолстрийт ще си свърши работа и капиталеца ще потече и затвори едно друго, за да царства и тук!

Нас са ни сложили да орем, кóпаме и обработваме само у ХІХ век! Да си обмислим цялата философия от този период и всички негови ценности! Искат да станем витринка на ХІХ век, та като прелетят летящите чинийки да сме им витрината у десно за този период!

И мен, понеже съм българско Бъгче, са ме пуснали да си кóпам у този пусти ХІХ век! Тук цитат от Маркс за светлото бъдеще! Ама аз този материал си го зная отдавна, още от Татово време! Цитат как изглежа според Маркс и Енгелс това светло бъдеще, което вечно гоним и никога не го стигаме! Така било ни дадено у международното положение, където цветовете имат тенденцията да избледняват или обратно.

Капиталеца от Уолстрийт
и администрацийка Бушче,
това могат да направят!

Вместо Трудът на многото Бъгчета, дето би могъл да бъде полезен и повече от полезен, и така да подобрява своето положение и положението на другите, около себе си и на следващия кръг, около другите. Докато малко светне у международното положение! И така докато съвсем светне от към доброто у лево, дет и истинското червено си е истинско червено а не такова, дет го направи да бъде Блеар - червено розовел! И всички да блеем все повече и повече по-зеленото! А слънцето да препича, жули и пак препича. Едни, дето си ги имаме у нас, а ги има и у администрацийка Буш-че, и у други администрацийки по другите страни, твърдят уверено и все по-уверено, че глобално затопляне няма и не може да има! А то, от глобалното затопляне, червенкото взима та избледнява и става също така розовел.

Френските Бъгчетата казáха:

такъв розовел, не ни требеш на нас!

Те гласуваха не за Сеголенче президент, а за по-малкото зло, Саркомата(1)! Щото, като правиш червеното все повече да розовее... По добре избери ултриново, че на ултриновото по-лесно можеш намалиш щетите като всички сме заедно единни да се пазим от възможните щети! А тоя розовел , дето е навсякъде под влияние Блеарче и тегне все към Британската куронка, по добре да го огледаме, пообмислим и поосмислим! Как стоят нещата с червеното в Република България не е много ясно!


Да си опичаме акълите!
Да си опичаме програмите!

Да си направим такова червено, дето всички го искаме у международните отношения! За това хубаво червено можем да направим допитване до всички Бъгчета! Нека мислим и премисляме, как то да бъде по-хубаво и наистина червено! И за да не е само едноцвет у Свет да поработим и по другите цветове! Нека поискаме помощ и допитване от тези, които са у мрежата и пайжините от първото време или от по-скорото! Че и те имат какво да ни кажат, вместо пак да се делкаме на такива и онакива! Те, у международното положение на най-новото време, отдавна са измислили тонове и полу-полу-тонове много красиви! Та избор има! Нека внимателно изслушаме и обмислим предложенията!

Няма пак тия програми и тия нови другари,
да ни пращат пак за гъби по време на избори,
та да дойдат Акулите!

Вълча песен Начало!
У вълчето време няма пари пàри за никой!
Ни за този, който няма пари
Ни за този, който има малко пари
Ни за този, който има повече пари
Ни за този, който има много пари
Ни за този, който има най-много пари
Пàри, пàри, пàри!
Такава е призрачната същност на капитала.
... Оптимистичен край!:
Такава е призрачната същност на капитала,
Която ще трябва да хуманизираме,
За да стане добре за всички, а не само за едни!
Да живее светлото бъдеще по Маркс, Че!
Тук цитат от Маркс!1. Цитат от едно друго лично познато То, дето като светне малко и на него ще трябва да му оправяме едни кусури!