Бурдж Шоколад

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Това бе кула от шоколад в град Мармалад Какао. Тая кула бе родена на 4 януари 2010г, така че сега щеше да е на три(нова версия:4) годинки и си да играе, като вдига коли от улицата и ги забива в околните кули, ма нали щеше да е най-висока и може да прави каквото си поиска. Въпреки че беше 828 метра, на снимките изглеждаше 2 метра. Може и кулата да бе на 3, ама не беше бебе.

Кулата се гътна точно на Grand Opening.

Произход[редактиране]

Игла+цвете+бяла котка+Айфеловата кула+Сиърс Тауър+един бидон боя за загрозяване = най-високия небостъргач на света [Бурдж Халифа(Бурдж Дубай преди откриването)]

Бурдж Дубай+шоколад+котешко пиш=Бурдж Шоколад

Игла за форма, цвете за основа, космите на котката за цвят, Айфелова кула и Сиърс Тауър за вид и бидон боя за загрозяване, за да добие днешния си вид(щото ако беше красива кула досега да е станала парник). Котешко пиш от Рижко за съживяване.

Grand Opening[редактиране]

И тъй, от дума на дума стигнахме до откриването на кулата. Там имало много фойерверки и кулата се разпищяла като луда и почнала да търчи. Тъкмо от нея спрели да се изстрелват фойерверки. Хората вътре описвали нули из стаите, когато кулата тичала. По земята оставали големи дупки. Сетне кулата отишла на мястото, където се изстрелвала втора партида фойерверки. Нека бъдем честни - кулата настъпила един човек, защото се опитвал да я успокои(ама кулата нито го забелязала, нито чула). Та купчината фойерверки повдигнала издивялата сграда и я взривила(за радост на децата в града - валял шоколад). Хората, дето описвали нули из стаите, се размазали на паважа. Шегувам се бе. Размазали се на улицата. Пак се шегувам. Всеки си направил парашут от чаршафите от леглото си и всички се приземили успешно. Дори и настъпения човек не умрял, щото дошла линейка и го откарали в болницата. КРАЙ!

Тази статия е шега с небостъргача. Моля, Бурдж Дубай да не се обижда. Всъщност кулата си е красива.(Не че може да чете, кула е все пак, а не човек)