Рижко Стайл

От Оксипедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

"Мъркай, Рижко стайл" е неизвестна пародия на Gangnam style.

Сюжет

Всичко започва в очилото на един рижав котарак със сини гащи /Рижко/. След това камерата постепенно се отдръпва, в кадър влиза и една рижава котка /Рижика/ със синьо-зелена рокля. Става ясно, че животните лежат на хавлии на плажа във Варна. Котките си въртят главите заедно. Котката пее, а котаракът мяука. После в кадъра влизат и калико и черна котки на люлките отзад. Появява се още едно калико коте - Блейз. То стои до Рижика с ръце на кръста.

След това можем да видим Рижика да върви по нещо като подиум, но с красива тюркоазена бляскава рокля. Прилича на снежна кралица. От двете страни са насядали котки и я гледат. Рижика пее.

В следващия кадър можем да видим отново Рижика и Рижко на плажа, а пред тях Блейз танцува.

После Рижика танцува и пее заедно с Риж и Пух на лодка. Там е и Рижко. Разразява се страшна буря, падат мълнии по палубата, но Рижика и Рижко си пеят и танцуват, сякаш нищо не се случва.

На припева бурята продължава да беснее, но всички, напук на побеснелите мълнии, танцуват.

През втория куплет Рижика и Рижко танцуват. Зад нея има също рижави котки, които също танцуват. Между котките и Рижика са Риж (не Рижко) и най-високия небостъргач на света, който неизвестно как се е смалил до котешки размер, появили му са се и крака, ръце и лице. Риж бута оживялата кула, тя пада на земята, напуква се и става на прах. Тогава към Рижика, Рижко, Риж и другите котки се втурва тълпа побеснели ангорски котки, предвождани от една котка с пълна хетерохромния. Рижковците се качват на лодката, появява се географска карта и една лодчица с танцуваща рижа котка отива до Шанхай.

После се "отваря" един ураган, а в окото му-една сива тигрова котка, Рижко и Рижика. Ураганът се "затваря".

След това е показан хавайски плаж. Рижика не е в кадър, макар и да пее. В кадър са само Рижко и Рижкана-Лава (чисто рижа котка).

На третия куплет е нощ в Ню Йорк. Рижика и Рижко сякаш разговарят с рижава котка в костюм на Фрийдъм Тауър. На заден план са котки в костюми на различни небостъргачи. После танцуват. Има много фойерверки. КРАЙ!

РИЖКОВЦИ OVERLOAD!!! МНОГО РИЖАВИ КОТКИ БЕ!!!


Текст

Тъй, сега, текста няма да ви го кажа, защото ме е страх някой да не го открадне. Като го откраднат, какво ще пея после, а?

Пускане в Интернет

"Рижко стайл" ще бъде пуснат в Интернет след много малко геоложко време (под много малко геоложко време да се подразбира 1 млн.г.).